Ward Verrijcken op de première van 'Black'.
Volledig scherm
Ward Verrijcken op de première van 'Black'. © BELGAIMAGE

Collega’s en BV’s reageren verslagen op overlijden van Ward Verrijcken: “Eén van de warmste mensen die ik ben tegengekomen”

ShowbizzHeel wat VRT-collega’s en andere bekende Vlamingen zijn aangedaan door het plotse overlijden van Ward Verrijcken. De filmjournalist stierf op 47-jarige leeftijd. Hij werkte al sinds 2001 voor de openbare omroep. “Ik kan niet geloven dat we nooit meer samen gaan lachen”, schrijft Radio 1-presentator Xavier Taveirne (39). 

9 reacties

  • Jolanda Ligthart

    3 jaar geleden
    Immer aimabel.....Zo’n persoon die je onmiddellijk op je eigen sofa zou parkeren.
  • Mieke Beirinckx

    3 jaar geleden
    Als we woorden proberen te geven aan wat onbespreekbaar is, ontstaat bevrijding...
  • Monique Lievens

    3 jaar geleden
    Ik ken je niet, toch niet persoonlijk, maar ik kreeg telkens een brede glimlach en een warm gevoel toen ik je een interview zag afnemen, ongeacht wie er tegenover je zat. Sterkte aan je familie en  nabestaanden en ook aan je collega's.  
  • Yvan Kindt

    3 jaar geleden
    Ja doet me zeker iets, iedere keer als ik hem zag voelde ik warmte ,hij straalde dit ook uiten hij wist heel veel over film.Slaap zacht hopelijk in een heel andere "wereld" zonder haat, egoisme,oorlogen,hopen ellende,covid 19 maar in een wereld met rust, vrede en liefdevolle mensen.
  • Roger Verbrugge

    3 jaar geleden
    Heel goed in zijn vak ! Gisteren op het journaal heb ik een zeer aangenaam mens gezien. Spijtig dat we die man niet hebben leren kennen bij leven.