© Twitter

Oeps! Anderlecht-speler rijdt tegen spelersbus Keulen na oefenwedstrijd

Een van de spelers van RSC Anderlecht is na een oefenwedstrijd tegen de spelersbus van FC Keulen gereden. Veel schade was er niet, enkel wat krasjes op de voertuigen.

mawe

De bus van FC Keulen stond na het 1-1 gelijkspel vast op de parking van Anderlecht. Het probleem: een van de spelers is bij het uitrijden tegen de bus gereden. Anthony Modeste bewees zijn waarde voor Keulen ook naast het veld: als enige Franssprekende speler moest hij de zaak afhandelen.

Anderlecht speelde een vriendschappelijke wedstrijd achter gesloten tegen de Bundesliga-club. De Roemeense recordaankoop Nicolae Stanciu was de doelpuntenmaker voor de Brusselaars. Verdediger Konstantin Rausch bracht de Duitsers na 37 minuten op voorsprong, maar nauwelijks twee minuten later trok Stanciu de bordjes opnieuw in evenwicht.