BELGA/VTM Nieuws
Volledig scherm
© BELGA/VTM Nieuws

Chirurg Bellemans verwacht dat Vanheusden volledig zal herstellen: “Voor een jonge twintiger mag dat geen probleem zijn”

StandardBrute pech voor Zinho Vanheusden. De verdediger van Standard zakte in de wedstrijd tegen KV Oostende door z'n rechterknie en scheurde daarbij de kruisband. De kersverse Rode Duivel staat voor een lange revalidatie, maar orthopedisch chirurg Johan Bellemans ziet die gunstig verlopen. “Vanheusden moet nu door een zure appel bijten, maar hij heeft al bewezen dat hij het kan.”

5 reacties

  • R T

    3 jaar geleden
    Onze sportmannen gaan voor op de gewone burgers graaiers
  • Wim Coens

    3 jaar geleden
    Heb vorig jaar kruisbanden knie en miniscus gescheurd,na plaatsten kuntstof kruisband na 3 weken terug aan het werk in de bakkerij.... Momenteel nog steeds geen last van nieuwe kruisband....
  • Tom De Keyser

    3 jaar geleden
    Zeer goede professor,heeft mij ook geopereerd aan de kruisbanden maar als gewone mens kom je nu niet meer aan de bak. Ik ben nog een paar keer op gesprek geweest maar daar blijft het bij,nooit geen nieuwe afspraak gekregen een effectieve ingreep. Wachtlijst is momenteel 20 maanden!!! HALLO?
  • Annick Claessen

    3 jaar geleden
    Na een ongelukkig spagaat tijdens het slalommen op mijn wakeski’s, heb ik mijn linker hamstring afgescheurd. Dit gebeurde eind juli dit jaar. Dankzij dokter Quisquater ben ik bij Prof Dr Bellemans terecht gekomen en werd ik op 17/8 al geopereerd. Ik heb dan ook alleen maar lof en enorm respect voor Prof Dr Bellemans! Ter info: ik ben maar een ‘gewone vrouw’ met een zittend beroep...
  • Jo Van opstal

    3 jaar geleden
    Moet Zinho nu ook 9 a 12maanden wachten voor Bellemans hem opereerd! Als je als gewone man bij hem een ingreep moet ondergaan moet je zolang wachten!! Waarom gaat dat bij topsporters direct? De gewone man verliest toch ook inkomsten omdat hij in vele gevallen zen job niet kan uitvoeren erdoor!!!