'Boer zkt Vrouw': Roy, Lucas & Tristan
Volledig scherm
'Boer zkt Vrouw': Roy, Lucas & Tristan © VTM

‘Boer zkt Vrouw’-afvaller Roy is nu samen met een andere jongen van de speeddate: “Er was meteen een klik”

TVEnkele weken geleden zagen we in ‘Boer zkt Vrouw’ nog het emotionele keuzemoment toen boer Tristan Roy naar huis stuurde. Al heeft die laatste niet lang getreurd, want ondertussen heeft Roy zijn hart verloren aan Eduard, een jongen die ook aanwezig was op de speeddate voor Tristan. “Tijdens die opname moesten we lang wachten en dan leg je wat contact met de andere jongens”, zegt Roy. “Met Eduard was er meteen een fijne klik. Ik dacht bij mezelf: ‘Op hem zou ik nog wel verliefd kunnen worden.’ Al was ik daar in eerste instantie natuurlijk voor Tristan.”

3 reacties

  • Anne JACOBS

    4 jaar geleden
    Goed zo, een heel fijne relatie toegewenst met veel happyness!
  • Danny Van Mulder

    4 jaar geleden
    Veel geluk gasten
  • Rina Wybouw

    4 jaar geleden
    Ik wens Roy en eduart heel veel succes toe en een fijne gelukkige relatie
  1. Tristan uit ‘Boer zkt Vrouw’ ontvangt veel erotische foto’s: “Maar wie mij zo probeert te overtuigen is aan het verkeerde adres”
    TV

    Tristan uit ‘Boer zkt Vrouw’ ontvangt veel erotische foto’s: “Maar wie mij zo probeert te overtuigen is aan het verkeerde adres”

    De spanning is fors gestegen op de boerderij van de sympathieke veeboer Tristan (25). Hij heeft wel afscheid genomen van Steffe, maar niet zonder eerst met hem en zijn uitverkorene Lucas een schuimparty te houden én ook met z’n drieën te gaan zwemmen. “Het wordt tijd dat de T-shirts uitgaan om te kijken wat eronder zit”, klonk het speels bij Tristan. Al krijgt de boer ook zélf geregeld oneerbare voorstellen via sociale media, om nog maar te zwijgen van de vele vunzige foto’s.
  2. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”