Rob de Nijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Rob de Nijs. © Jaap Reedijk

Rob de Nijs brengt laatste plaat uit na diagnose met Parkinson: “Mijn zoon van acht is de enige waar ik me zorgen om maak”

MuziekRob de Nijs (77) werkt toe naar het einde van z’n carrière, met een laatste plaat en - hopelijk - optredens. De ziekte van Parkinson haalt hem langzaam in. “Er gebeuren nog elke dag mooie dingen. Maar het mooiste is wel grotendeels achter de rug. Ik ben daar nuchter in: op een gegeven moment is het over. De enige over wie ik me soms zorgen maak, is m’n zoontje van acht.”

6 reacties

  • Broebell Rita

    2 jaar geleden
    Ik ben altijd een grote fan geweest van Rob en ken al zijn liedjes die prachtige teksten bevatten en wondermooi gezongen worden. Het is erg dat het op deze manier moet eindigen. Iedereen moet ooit gaan, dat weten we. Toch hoop ik dat de familie nog mooie momenten mag beleven. Als het einde nadert wens ik iedereen veel moed en sterkte toe. Ik zal Rob nooit vergeten en steeds naar zijn liedjes luisteren. Liefs Rita uit België
  • Dick van Aggelen

    3 jaar geleden
    Prachtige zanger en een uniek mens! Sterkte voor hem en zijn familie.
  • Roger Deprez

    3 jaar geleden
    Ludo Wouters iedereen heeft de vrijheid  om te denken en persoonlijk te doe wat hij wil, het kan misschien niet verstandig zijn wat hij heeft gedaan maar waarschijnlijk als ik mij niet vergis waren ze met hun twee en die persoonlijk zal heel waarschijnlijk ook een mening hebben gehad. Laat dat vingertje weg want wij hebben al veel te veel van dat soort mensen in de politiek.
  • Ludo Wouters

    3 jaar geleden
    Nu je zorgen maken dat je kind spoedig zijn vader zal moeten missen. Wist je dat niet 8 jaar geleden toen je 69 was of dacht je dat iedereen 100 jaar wordt? Ik kan nog begrijpen dat je nog aan kinderen wilt beginnen wanneer je tegen de 40 draait, maar niet wanneer je bijna 70 bent. 
  • Julie Wartel

    3 jaar geleden
    Mijn jeugdidool... Merci Rob voor alle mooie muziek al die jaren... Waar is den tijd dat ik probeerde de langste sjaal voor Rob te breien VR de fanclub dag in Nederland