CNN-oudgediende Anderson Cooper deed de uitspraak net na Trumps bewering over verkiezingsfraude.
Volledig scherm
CNN-oudgediende Anderson Cooper deed de uitspraak net na Trumps bewering over verkiezingsfraude. © CNN

CNN-presentator Anderson Cooper excuseert zich voor z’n Trump-belediging

CNN-presentator Anderson Cooper heeft zijn excuses gemaakt voor het omschrijven van Donald Trump als “een dikke schildpad die op zijn rug ligt”. De opmerking was achteraf ongepast, stelde hij op televisie in een gesprek met Democratisch politicus Andrew Yang.

33 reacties

  • Steven Aper

    3 jaar geleden
    Wie in aanloop van de verkiezingen naar CNN keek, kwam terecht op een promotie- kanaal van Biden Dan is er naast Cooper ook nog Cuomo, de broer van de gouverneur van New York, een democraat. Dus onpartijdigheid in de media? Hier in Vlaanderen is het trouwens niet veel beter. Van Den Broucke, wordt ook bijna Heilig verklaard, terwijl die niet eens verkozen is. Kritische kanttekeningen moet je van onze persmuskieten ook niet verwachten.
  • Roger Vanopstal

    3 jaar geleden
    Heel belangrijk dat het demoniseren wordt gemaximaliseerd. Zo kan Biden nog bij leven heilig verklaard worden. Demagogie van het reinste soort. Hij gaat nog veel zand moeten happen zoals een schildpad, Biden bedoel ik. Vier verloren jaren.
  • Cyriel Claessens

    3 jaar geleden
    En toch blijven de media ervan overtuigd dat ze onpartijdig zijn.  De Democraten beschuldigen Trump ervan dat hij een slechte verliezer zou zijn.  Hadden zij het 4 jaar geleden ook niet een beetje moeilijk om hun verlies te aanvaarden.  Biden spreekt over verbinden en president zijn voor alle americanen terwijl veel van zijn supporters toch wel heel slechte winnaars zijn.  Ze hebben gewonnen, dat ze Trump dan ook gerust laten.
  • Staf Marien

    3 jaar geleden
    CNN gaat Trump misschien nog missen, aan wie  moeten ze hun gal nu kwijt  na deze 4 jaar .
  • benny gotty

    3 jaar geleden
    Kleine vraag heb ik toch.Zou Trump op 20 januari in zijn golfkarretje vertrekken uit het Witte Huis?