Tina Turner
Volledig scherm
PREMIUM
Tina Turner © Getty images

Tina Turner (81) onthult haar levenslessen: “Door mijn geloof wist ik al mijn problemen te overwinnen”

CelebritiesZe is nog altijd prachtig om te zien, maar de verrassingen en valkuilen van het leven hebben bij de zangeres diepe wonden geslagen. Met haar boek ‘Geluk Staat je Goed’ bewijst Tina Turner (81) dat ze veel meer dan een popster is. Ze vertelt openhartig over haar eigen spirituele ontdekkingsreis en hoe deze tot persoonlijke groei, enorm succes en vooral intense geluk heeft geleid. “Door te communiceren met de natuur leerde ik gelukkig om op mijn intuïtie te vertrouwen. Dankzij mijn instinct wist ik altijd de weg naar huis terug te vinden wanneer ik verdwaald was.”

4 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    als je in "die Schweiz" residentie kunt (en mag) nemen zal dat alvast niet zijn als je financiële problemen zou hebben ; je zou er dan gewoon weg niet in komen !  heel wat anders dan die "draaideur" politiek hier te lande ...NONKELJEAN 
  • Kleynen Freddy

    3 jaar geleden
    Een prachtige vrouw echt we missen haar
  • pascale bormans

    3 jaar geleden
    Mooi boek. Top dame!
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Prachtige vrouw met een boeiend leven, maar moest ze nu echt naar de plastische chirurg gaan die de plannen voor Oprah Winfrey nog in de schuif had liggen? Waarom de natuur niet respecteren?
  1. Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedrama: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers
    PREMIUM
    Showbizz

    Rel met fiscus, heftige scheiding en familiedra­ma: Hadise is al jarenlang het doelwit van de Turkse pers

    Hadise is terug van weggeweest. Ruim twintig jaar na haar deelname aan ‘Idool’ maakt ze haar comeback als jurylid in ‘Sing Again’. In Turkije is de zangeres nooit van de radar verdwenen, in haar thuisland is ze een echte superster. Al betaalt ze daar ook een hoge prijs voor. Van breed uitgesmeerde ruzies en haar “obsessie voor geld” tot alle heisa over plastische chirurgie: het leven van Hadise Açikgöz (38) blijft voer voor controverse en kritiek.
  2. Ondergedoken in Zwitsers kasteel met 227 miljoen op de bank: zo spendeerde Tina Turner (83) haar pensioen
    PREMIUM
    Celebrities

    Ondergedo­ken in Zwitsers kasteel met 227 miljoen op de bank: zo spendeerde Tina Turner (83) haar pensioen

    Toen ze eind 2019 80 kaarsjes mocht uitblazen, was Tina Turner al 10 jaar gestopt met zingen. In een uitzonderlijk interview vertelde de iconische zangeres toen voor het eerst openhartig over hoe ze haar leven vol conflicten en pijn wist te overwinnen, en hoe ze haar pensioen spendeerde - helemaal teruggetrokken aan de Zürichsee in Zwitserland. En hoewel Turner geplaagd werd door medische problemen, keek ze nog steeds hoopvol vooruit naar haar toekomst. “Mijn leven als gepensioneerde is zoveel beter dan mijn oude leven.”