This Must Be Belgium
Volledig scherm
PREMIUM
© This Must Be Belgium

12 uitstappen die bewijzen hoe onvergetelijk mooi ons land kan zijn: tips per type vakantieganger

We zitten met een lockdown én een extra lange herfstvakantie. Thuiszitten dan maar? Niets van. Er vallen genoeg uitstappen te maken. In het nieuwe boek This Must Be Belgium beschrijft Klaar Wauters hoe onvergetelijk mooi ons land kan zijn. Het maakt niet uit of je kinderen moet entertainen, mooie Instagramfoto’s wil maken, van de natuur wil genieten of de toeristische trekpleisters wil afgaan: ze geeft tips per type vakantieganger om er veilig op uit te trekken. 

4 reacties

  • Eddy Peeters

    3 jaar geleden
    Stefaan De Vos, het gaat hier over uitstappen in het mooie België. Geen politiek bij sleuren a.u.b..Daar krijg je alleen maar hoofdpijn van.
  • Norbert Van Leuven

    3 jaar geleden
    België is mooi en tegenwoordig zijn de zomers ook warm (soms te warm). We hebben de zee of de ardennen meer moet dat niet zijn
  • Stef De Vos

    3 jaar geleden
    Het andere schone van het land is dat de ministers van de regering De Croo hun verplichtingen ten aanzien van het parlement en de oppositie niet nakomen. Het parlementair reglement wordt met de voeten getreden. Ondertussen eisen ze wel dat de gehele bevolking de coronamaatregelen naleeft. Met dergelijke dubbele moraal ' wij doen onze goesting, maar jullie kunnen dat niet' kom je niet geloofwaardig over als regering. Doe hier wat aan De Croo.
  • Hilde Vanhout

    3 jaar geleden
    Je moet niet altijd naar verre bestemmingen reizen om mooie locaties te ontdekken. Ons eigen land heeft zeer veel moois te bieden. Ontdek eerst je eigen land !