Themabeeld. ©  BELGA

Politie betrapt vrijend koppeltje… naast kazerne

In de aflevering van Alloo bij de Wegpolitie van donderdag 12 november is een opmerkelijke interventie van de verkeerploeg te zien. Een verdacht voertuig naast de politiepost blijkt een koppeltje in intieme staat te bevatten.

Hans Otten

Het is een opmerkelijke oproep die agenten Yann en Kevin mee krijgen: vlakbij de kazerne van de wegpolitie in Turnhout zijn twee verdachte wagens opgemerkt. Die politiepost ligt in het groen aan een weggetje dat verboden is voor onbevoegden, waardoor die auto’s daar sowieso niet horen te staan. Maar wanneer de ploeg op inspectie uit gaat, blijkt er niet meteen sprake te zijn van een dreigende situatie: een koppeltje meende in het afgelegen straatje een ideale plek te hebben gevonden om ongezien de liefde te bedrijven.

“Dit is een weggetje met veel bomen dat door niemand gebruikt wordt en ze liggen op de achterbank, als je begrijpt wat ik bedoel”, vertelt Yann aan Luc Alloo wanneer ze ter plaatse zijn. “Daarvoor zijn er dus slaapkamers en hotels uitgevonden. Het is niet de bedoeling om het op een openbaar domein te doen en zeker niet naast een politiekazerne.”

Al ziet hij daar ook wel de vreemde logica van in: “Seks naast een politiebureau, veiliger kan eigenlijk niet.”

De bizarre interventie is een van de verhalen die donderdag 12 november om 21.45u te zien is in Alloo bij de Wegpolitie op VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER