AFP
Volledig scherm
© AFP

Videoref ontzegt Messi winnende treffer: “Niemand vindt voetbal op deze manier leuk”

VoetbalArgentinië is in de WK-kwalificaties het maximum van de punten kwijt. Tegen Paraguay bleef het steken op een 1-1-draw. De winnende treffer van Lionel Messi werd door de VAR afgekeurd. “Niemand vindt voetbal op deze manier leuk”, reageerde Argentijns bondscoach Lionel Scaloni achteraf. 

2 reacties

  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    of die fout binnen of buiten de grote backlijn gebeurt speelt geen rol, als uit die fout een voordeel ontstaat waardoor een ploeg het verdedigende team dermate ontwricht dat er uit gescoord kan worden MOET dit gecorrigeerd worden. Anders hoeft men voor mijn part ook geen handspel in de grote baklijn meer te bestraffen als de scheids het niet gezien heeft (en of het nu bij Messi, CR7, Anderlecht of Brugge is dat speelt geen rol, fout is fout!!! )
  • guy De Grande

    3 jaar geleden
    Dat de VAR doelpunt afkeurt omdat er 30 sec eerder een fout gebeurd is (die dus beoordeeld werd door de scheidsrechter) vind ik ook niet kunnen. De VAR zorgt voor minder spontane enthousiasme, wat toch bij het voetbal hoort. Juigen bij het maken hoort bij het spelletje, nu is het eerst nog even afwachten of die VAR met zijn vergrootglas niets kan vinden.