De hond die niemand wil: vier jaar na fotoshoot met An Lemmens heeft ze nog steeds geen nieuwe thuis

© Instagram/An Lemmens

Voor het project Pin Up Pup ging televisiepresentatrice An Lemmens vier jaar geleden met zo’n dertig honden op de foto. In de hoop zo een nieuwe thuis te vinden voor de dieren. De meeste honden werden al snel geadopteerd, maar dat was niet het geval bij Dudu. Zij wacht nog steeds op een gouden mandje.

nadb

Daarom herinnerde An Lemmens haar volgers op Instagram en Facebook nog eens aan de lieve asielhond Dudu.

“Vier jaar geleden ging ik in het asiel van Sint-Niklaas op de foto met de allerliefste Dudu. Daar was ze toen beland na jarenlang aan de ketting te hebben geleefd, uitgemolken als fokteef. Ik hoopte toen snel een goeie thuis voor haar te vinden. Was ervan overtuigd dat dit ging lukken, want van alle honden waarmee ik die dag geposeerd had, was zij zonder twijfel de liefste. Maar vier jaar later zit de geduldige Dudu nog steeds te wachten. Nochtans wordt alles uit de kast gehaald om voor haar een baasje te vinden. Hopelijk viert Dudu haar achtste verjaardag voor het eerst in haar leven in een échte huis!”

Wie interesse heeft om Dudu te adopteren, kan contact opnemen met de Wase Dierenbescherming of kan terecht op Dagboek van een asielhond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen