Bart De Wever en Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Bart De Wever en Tom Van Grieken. © PN

De Wever raadt Van Grieken aan om grote kuis te houden bij Vlaams Belang: "Frigo van verloren stemmen”

De ‘Chinese muur’ tussen de N-VA en Vlaams Belang blijft voorlopig overeind. Dat heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever zondagmiddag gezegd aan VTM NIEUWS. De Wever had ook raad klaar voor Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken: hou grote kuis in je partij.

109 reacties

  • Andté Herbots

    3 jaar geleden
    Het gaat over de racisten in het VB die moet Van Grieken er uit gooien om dan een fatsoenlijke partij te zijn waar dan eventueel mee samen gewerkt kan worden.
  • HUGO Wils

    3 jaar geleden
    Mr De Wever in Brasschaat,de thuisbasis is van minister-president Jambon(die er niet veel van bakt) woont mr Sevenhans.Dhr Sevenhans was jarenlang volksvertegenwoordiger voor het VB en maakte in 2009 de overstap naar uw partij.U was toen ook voorzitter,maar dit scheen toen geen probleem te zijn!Dat u de partij bent van de ondernemers is correct.U bent niet de partij van de modale Vlaming maar wel van de rijken.De trado's hebben een cordon light rond u geplaatst en dat zint u niet!
  • Patrick Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    Grootmeester in politieke spelletjes, dat moet je hem meegeven. Echter, wanneer we dieper ingaan op de beleidsdomeinen waar de N-VA verantwoordelijkheden draagt, verkrijgen we een totaal ander beeld. En zeker op gebied van lastenverhogingen en het bezetten van politieke postjes. 
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Grote kuis houden bij de postjes binnen N(V)-Blabla. Daar zou BDW mee moeten beginnen. Zeker als je weet dat hij zelf al vele jaren gratis op de kap van het volk leeft. Het uitspeken van loze beloftes, met beide handen graaien, bochten nemen en voortdurend met de vinger wijzen zijn geen criteria die van iemand een groot politicus maken.
  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Om te kunnen regeren moet je eerst in het systeem mee draaien. Pas als je meedraait kan je van binnenuit veranderingen aanbrengen. Dat weet BDW maar al te best. Dus het VB moet eerst proberen genoeg convenabel te zijn om in het systeem opgenomen te worden, pas dan kunnen ze van binnenuit veranderingen helpen verwezenlijken. Ik zag een BDW die duidelijk aandrong bij Tom VG, maak uw partij convenabel zodat we samen kunnen veranderingen in het systeem teweeg brengen.