Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Martínez sluit terugkeer Eden Hazard niet uit: “We koesteren hoop” - Witsel en Meunier geschorst voor Denemarken

Rode DuivelsHet gespeculeer kan gewoon voortgaan. Martínez weigert uit te sluiten dat Eden Hazard na zijn coronabesmetting alsnog aansluit bij de nationale ploeg. “We koesteren hoop.”

4 reacties

  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Lijkt me niet echt toevallig dat de twee spelers van Dortmund een gele kaart pakken en dan geschorst worden voor een match waarvan ze denken dat het een makkie wordt. Maar daar ben ik nog niet zo zeker van. Gewonnen in Denemarken en verliezen thuis betekent eruit ! Dus je kan enkel maar vaststellen dat Denemarken het op die ene match na beter gedaan heeft dan België. Vier op zes tegen Engeland !
  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Zo gaat dat dus in de nationale ploeg. Iemand die 2 weken geen bal heeft aangeraakt roept men op om misschien een halfuurtje te spelen! Corona vrij? Vliegtuig kosten? Ecologische voetafdruk? Daar maakt men zich niet druk om!!
  • Roger Deprez

    3 jaar geleden
    Men zal op dit ogenblik weinig hebben aan E. Hazard.
  • Franky Verbrugge

    3 jaar geleden
    We zullen hem zeker nog nodig hebben was niet mis gisterenavond maar vond woensdag de ( B) ploeg even spannend en spijtig van de doelpunten maker dat hij gisteren op den bank heeft mogen blijven zitten had liever een wat meer beweeglijke spits gezien!