.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse over de evolutie van Tielemans: “Martínez heeft een luxeprobleem”

Rode DuivelsJe noemt hem tegenwoordig automatisch in één adem met Axel Witsel. Youri Tielemans (23): de man van deze interlandweek tot dusver. Uitgegroeid tot een onbetwiste basispion bij de Duivels. Maar wat als Eden straks (eens) fit is?

4 reacties

  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Ook De Ketelaere zou NIET misstaan in de uiteindelijke kern voor het EK. Op z'n minst heb je met hem een wapen op de bank die een wedstrijd volledig in uw voordeel kan doen kantelen. Zijn spelinzicht is mss wel van het meest onderschatte en staat nog enkele klassen hoger dan dat van pakweg Hans Van Aken. De kracht ligt hem in de eenvoud waarmee hij voetbalt. Wat betreft spelinzicht moet die jongen voor weinigen onderdoen. Heeft ook getennist, waarvan ik de waarde als oorzaak niet onderschat.
  • Dave Janssens

    3 jaar geleden
    Niemand heeft een luxe probleem al zeker geen land zo klein als België. Marc heeft zondag zélf aangegeven dat indien we het EK willen winnen wij Eden absoluut nodig hebben. Tel daar maar bij De Bruyne, Alderweireld, Vertonghen, Lukaku, Witsel, Courtois. Als 1 van hen uitvalt hebben we een probleem. Zelfs de schorsing Meunier op het WK heeft ons de finale gekost en ik kan nog even doorgaan. Luxe is relatief. Trouwens ik zou Kayembe eens brengen ipv Thorgan. Die heeft meer in z'n mars op de flank
  • Paul Willems

    3 jaar geleden
    Geen probleem,de ene hazard voor de andere.....er zijn veel betere voetballers dan Thorgan. Als hij fit is.. Carrasco,en ook Chadli en Trossard...en dan vergeet ik er nog een paar.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Dan zal zijn broertje moeten wijken op links vrees ik, alhoewel die ook goed draait. En bovendien rendabeler is in een team maar dat is een persoonlijke smaak.