Links: sporenonderzoek in de Fabiolastraat. Rechts: Mieke Verlinden. ©  HO, RR

Moord op zorgjuf Mieke: speurders tasten in het duister

Herentals -

Vorige week werd zorgjuf Mieke Verlinden (59) om het leven gebracht in Noorderwijk (Herentals). De speurders zijn nog altijd bezig met een sporenonderzoek. “We tasten nog in het duister”, bevestigt een bron aan onze redactie. Mieke kwam om het leven door meerdere messteken. Er zijn nog geen verdachten opgespoord.

Bijna een week na de moord op Mieke Verlinden (59) in Noorderwijk is het labo van de federale gerechtelijke politie nog altijd bezig met het sporenonderzoek. In het huis in de Fabiolastraat waar de zorgjuf om het leven werd gebracht, troffen de speurders veel vingerafdrukken en bloedsporen aan. Die moeten allemaal onderzocht worden.

“We tasten nog in het duister”, bevestigt een bron aan onze redactie. Uit de autopsie blijkt dat Mieke om het leven is gekomen door meerdere messteken.

Kaarsje branden

Wie de moord op zijn geweten heeft, is nog lang niet duidelijk. Het parket laat weten dat er nog geen verdachten zijn opgespoord en dat er nog geen verhoren werden gehouden.

Zaterdag wordt Mieke in familiekring begraven in Noorderwijk. Leden van KLJ Noorderwijk roepen op om vrijdag om 18u een kaarsje aan het huis te branden en een boodschap te schrijven om afscheid te nemen van Mieke.

Bekijk ook:

Ongeloof bij buren na de moord op juffrouw Mieke in Noorderwijk: “Dit voelt vies”

© RTV

Schooldirecteur waar vermoorde Mieke werkte: “Ze was een hele toffe leerkracht die heel erg begaan was”

© RTV

(brip)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Misdaad Kempen