REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Atlético Madrid ATM
1
EINDE
0
FC Barcelona BAR
  • 45'+3' Goal Yannick Carrasco

Carrasco matchwinnaar voor Atlético na blunder Ter Stegen, Barcelona verliest al voor derde keer dit seizoen

La LigaYannick Carrasco is de naam. Onze landgenoot scoorde het enige doelpunt van de partij in de topper tegen FC Barcelona. Met dank aan een blunderende Ter Stegen. Voor Barça - met een onzichtbare Messi - al de derde nederlaag dit seizoen, het pakte amper 11 op 24.

1 reactie

  • Steven Moreels

    3 jaar geleden
    blijft voor mij een van de meest ondergewaardeerde spelers
  1. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.
  2. (Z)Onder druk: waarom de transfer van Arthur Vermeeren in niets te vergelijken is met die van De Ketelaere
    PREMIUM

    (Z)Onder druk: waarom de transfer van Arthur Vermeeren in niets te vergelij­ken is met die van De Ketelaere

    Zijn naam in de officiële aankondiging van Atlético was juist gespeld, zijn nationaliteit correct benoemd. De eerste 48 uur van Arthur Vermeeren in Madrid zetten de toon voor wat volgen moet. De miljoenentransfer van de middenvelder van Antwerp (18) roept weinig herinneringen op aan de hysterie rond Charles De Ketelaere, anderhalf jaar geleden in Milaan. Wij hielden twee transferverhalen tegen de barometer. Hoeveel druk ligt er straks op Vermeeren?