De deelnemers van De Slimste Mens gisteren
Volledig scherm
De deelnemers van De Slimste Mens gisteren © VIER

Ophef rond vraag over Sam Bettens in ‘De Slimste Mens’: “Niet nice”

TVDinsdagavond kregen de kandidaten van ‘De Slimste Mens' een vraag over muzikant Sam Bettens (48) voorgeschoteld. De antwoorden (onder meer van kandidate Catherine Van Eylen) vielen echter niet bij iedereen in de smaak. 

63 reacties

  • Eddy Jans

    3 jaar geleden
    Het geslacht van een mens ( en vele dieren) wordt reeds eeuwenlang bepaald door bepaalde lichamelijke kenmerken zij die beide hebben noemt men anders. Je kan niet verwachten wanneer je meer dan 30 jaar x noemt dat er nooit geen vergissingen meer zouden gebeuren. Meestal zal dit zeker niet kwaadaardig bedoeld zijn .   Eigenlijk veel commotie om niets zolang de betreffende persoon zich goed voelt bij zijn beslissing is er geen probleem 
  • Kurt Stevens

    3 jaar geleden
    Als je jaren lang aan K's Choise en Sarah Bettens gewend bent, kan dit voorkomen. Dit wil toch niet zeggen dat HIJ niet aanvaard wordt. Hoe zielig van die mensen die niks beter te doen hebben dan dit allemaal te analyseren. Boeiend leven zou ik zeggen.
  • monique bolen

    3 jaar geleden
    Ik betrap mij er ook soms op als ik hem hoor zingen ook Sarah zeg in de plaats van Sam dit is iets dat je onbewust doet.
  • L.R. JANSSENS

    3 jaar geleden
    Wat een hoop gezever over NIKS. Gans dat gendergedoe komt de spuigaten uit. Dat men eens gewoon begint te doen zeg,het is zo al erg genoeg.Hij of zij,zeg van de eerste keer HET,onzijdig voorwerp.
  • Alex Bervoets

    3 jaar geleden
    Dus eigenlijk moet je de geschiedenis van die persoon doodzwijgen? Sam was ooit Sarah, dat is toch gewoon een feit? Ik was ooit een baby dat in mijn pamper deed, moet je dat ook doodzwijgen?