Photo News
Volledig scherm
© Photo News
LASK LAS
0
EINDE
2
Antwerp ANT
  • Lior Refaelov Goal 53'
  • Pieter Gerkens Goal 85'

De Europese overwintering wenkt: Antwerp doet gouden zaak met winst in Linz

Europa LeagueAntwerp heeft een uitstekende zaak gedaan in de strijd om een overwintering in de Europa League gedaan. De ploeg van Ivan Leko ging in Oostenrijk met 0-2 winnen bij Linz. Lior Refaelov zette Antwerp op voorsprong na een afgeweken vrije trap. Pieter Gerkens gaf in het slot de doodsteek. 

1 reactie

  • linda van landeghem

    3 jaar geleden
    Benavente heeft echt het verschil niet gemaakt. Als Dieu op het veld staat moeten diezelde spelers van gisteren op dezelfde manier spelen ipv alle ballen aan Dieu in te leveren. Dat is nog iets van in het tijdperk Bölöni. Op die manier zal Dieu veel meer scoren.
  1. Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus
    1

    Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus

    Na de wantoestanden met Griekse fans voor en na Club Brugge - PAOK Saloniki heerst er vandaag een verhoogde staat van alertheid bij de politie in Thessaloniki. De fans van PAOK aasden zogezegd op revanche en de meer dan 1.000 Brugse supporters die de verplaatsing naar Griekenland maken, werd geadviseerd geen blauw-zwarte kleuren te dragen. Onder begeleiding van politie-escortes werden zowel fans als media naar het stadion gebracht. Een veiligheidscolonne die zo goed als vreedzaam verliep en ook het gemelde incident had weinig met supportersgeweld te maken. Een raam van een supportersbus van Club Brugge op weg naar het Toumbastadion sneuvelde nadat de chauffeur tegen een paal reed.
  2. REACTIES. “Nu willen we absoluut die finale”: Vanaken had dit maand geleden nooit voor mogelijk geacht
    16

    REACTIES. “Nu willen we absoluut die finale”: Vanaken had dit maand geleden nooit voor mogelijk geacht

    Eén matige helft in de stadsderby tegen Cercle Brugge. Wat daarop volgde, had niemand dit seizoen nog verwacht van Club Brugge. Twee topmatchen in de competitie werden overtuigend gewonnen, een tweeluik tegen PAOK in een Europese kwartfinale werd vakkundig afgehandeld. Met dank aan tussenpaus Nicky Hayen, die ook in Thessaloniki de juiste knoppen indrukte. Een eerste succesje voor de T1 ad interim, die zichzelf beloont met een historisch tweeluik tegen ACF Fiorentina.