Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting.
Volledig scherm
PREMIUM
Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting. © rv

Na kappers gaat nu ook rest van beautysector naakt uit protest tegen sluiting: “De overheid wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik het liever zelf”

VlaanderenEn of dat de kappers zich nog altijd in hun gat gebeten voelen dat hun zaak dicht moet blijven. Nadat vorige weekend al enkelen naakt actievoerden tegen de beslissing van de overheid, krijgen zij nu steeds meer navolging. Ook de rest van de beautysector springt mee op de kar.  “De staat wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik dat liever zelf.”

9 reacties

  • Jentina De Bock

    3 jaar geleden
    De verantwoordelijken die de beslissingen nemen moeten niet klagen met hun 10000 euro zonder hun maandelijkse vergoedingen, zij kunnen hun luxeleven verder uitbouwen !
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Zij die hier protesteren zijn duidelijk allemaal medisch hooggeschoold, weten alles van virusoverdracht, kunnen dus perfect inschatten dat zij nooit een virus kunnen overbrengen, en hebben de kennis en de wetenschap om diegenen die de regels hebben uitgevaardigd terecht te wijzen.Verder leveren zij mee het bewijs hoe ver de commercie van de  feestdagen is doorgedrongen in de samenleving. Een Kerst zonder kapper, stel je voor .
  • Sofie Maelfeyt

    3 jaar geleden
    Groot gelijk!!  Belachelijk dat o.a. kappers 3 maanden dicht moeten blijven.  (als enige land in Europa trouwens) Dit lijkt op puur pestgedrag door VDB: kwestie van de mensen nóg meer te ontraden om Kerst niet samen te vieren.  Honden mogen wel gekapt worden, onze kinderen niet.  Hoe rijm je dat?
  • Robert Vranken

    3 jaar geleden
    Mooi initiatief. Maar zolang iedere kapper zich niet elke dag kan laten testen of de Covid-aantallen niet dalen zal het waarschijnlijk zo blijven. Enkel de overheidssteun zal moeten volstaan.
  • Eugeen Wouters

    3 jaar geleden
    En dan maar verschieten dat men de coronamaatregelen niet respecteert.Wie snapt de logica nog ?Vandenbroucke ge moest u schamen.
  1. “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwereld veroveren
    PREMIUM

    “Ik kan niet wachten tot profs met mijn rackets spelen”: Albert (30) schoolde zich om tijdens corona en wil nu padelwe­reld veroveren

    Hij heeft een opleiding tot schrijnwerker achter de rug en werkte jarenlang fulltime in de horeca. Maar nu wil Roeselarenaar Albert Diril (30) het maken in de padelwereld. Niet als speler, maar als ondernemer. In tijden van corona ontwierp en verkocht Albert zijn allereerste padelracket. Al snel was zijn eigen merk Raku een feit. En Albert toont zich ambitieus. Als enige Belgische padelmerk, was Raku de voorbije week met een verkoopstand present op Brussels Premier Padel, het grootste en meest prestigieuze toernooi van België “Ik zat uren filmpjes op YouTube te kijken. Daar heb ik alles geleerd over de sport”, glundert Albert.
    Roeselare
  1. Ze vonden elkaar dankzij Van Hool, nu zijn Renata (40) en Jef (45) allebei hun job kwijt: “Onze kinderen boden al hun spaarcentjes aan”
    PREMIUM

    Ze vonden elkaar dankzij Van Hool, nu zijn Renata (40) en Jef (45) allebei hun job kwijt: “Onze kinderen boden al hun spaarcent­jes aan”

    Bij Van Hool verloren 2.500 mensen hun job, maar het faillissement kwam bij Renata Julien (40) en haar partner Jozef ‘Jef’ De Hert (45) dubbel zo hard aan. Zij werkten al 20 en 18 jaar bij het busbouwbedrijf in Koningshooikt en leerden elkaar zelfs kennen op de werkvloer. “Een collega had hem m’n nummer, maar een foute naam bezorgd. Toen hij eindelijk durfde te bellen, vroeg hij of Rocco Granata thuis was...” Maar hoe het nu met hen verder moet, dat is niet om te lachen. “Die reis naar Zuid-Frankrijk deze zomer, gaat dat wel lukken? En wat zeggen we onze kinderen dan?”
    Koningshooikt, Heist-op-den-Berg