Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting.
Volledig scherm
PREMIUM
Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting. © rv

Na kappers gaat nu ook rest van beautysector naakt uit protest tegen sluiting: “De overheid wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik het liever zelf”

VlaanderenEn of dat de kappers zich nog altijd in hun gat gebeten voelen dat hun zaak dicht moet blijven. Nadat vorige weekend al enkelen naakt actievoerden tegen de beslissing van de overheid, krijgen zij nu steeds meer navolging. Ook de rest van de beautysector springt mee op de kar.  “De staat wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik dat liever zelf.”

9 reacties

  • Jentina De Bock

    3 jaar geleden
    De verantwoordelijken die de beslissingen nemen moeten niet klagen met hun 10000 euro zonder hun maandelijkse vergoedingen, zij kunnen hun luxeleven verder uitbouwen !
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Zij die hier protesteren zijn duidelijk allemaal medisch hooggeschoold, weten alles van virusoverdracht, kunnen dus perfect inschatten dat zij nooit een virus kunnen overbrengen, en hebben de kennis en de wetenschap om diegenen die de regels hebben uitgevaardigd terecht te wijzen.Verder leveren zij mee het bewijs hoe ver de commercie van de  feestdagen is doorgedrongen in de samenleving. Een Kerst zonder kapper, stel je voor .
  • Sofie Maelfeyt

    3 jaar geleden
    Groot gelijk!!  Belachelijk dat o.a. kappers 3 maanden dicht moeten blijven.  (als enige land in Europa trouwens) Dit lijkt op puur pestgedrag door VDB: kwestie van de mensen nóg meer te ontraden om Kerst niet samen te vieren.  Honden mogen wel gekapt worden, onze kinderen niet.  Hoe rijm je dat?
  • Robert Vranken

    3 jaar geleden
    Mooi initiatief. Maar zolang iedere kapper zich niet elke dag kan laten testen of de Covid-aantallen niet dalen zal het waarschijnlijk zo blijven. Enkel de overheidssteun zal moeten volstaan.
  • Eugeen Wouters

    3 jaar geleden
    En dan maar verschieten dat men de coronamaatregelen niet respecteert.Wie snapt de logica nog ?Vandenbroucke ge moest u schamen.
  1. Fan van ‘Nonkels’? Deze drie tuincentra uit het Waasland schitteren in tweede seizoen: “Wie goed kijkt, ziet ons in beeld”
    PREMIUM

    Fan van ‘Nonkels’? Deze drie tuincentra uit het Waasland schitteren in tweede seizoen: “Wie goed kijkt, ziet ons in beeld”

    In het tweede seizoen van kijkcijferhit ‘Nonkels’ wordt dan wel bijna uitsluitend West-Vlaams gesproken, een groot deel van de opnames vond plaats in het Waasland. Drie familietuinzaken uit de regio vormden het decor voor het fictieve West-Vlaamse tuincentrum ‘De Tuin van Eden’ waar Wim Opbrouck als Christian Van Eeden de plak zwaait. Wij gingen met de zaakvoerders praten. “Een filmpje dat Jelle De Beule opnam als Luc Persyn, voor onze sociale media, werd meer dan een half miljoen keer bekeken.”
    Zele, Lokeren, Temse
  2. “485 euro inschrijvingsgeld en dan worden onze zonen zo op straat gezet”: tweedejaars U15 van KSV Oostkamp moeten op zoek naar nieuwe voetbalclub
    PREMIUM

    “485 euro inschrij­vings­geld en dan worden onze zonen zo op straat gezet”: tweede­jaars U15 van KSV Oostkamp moeten op zoek naar nieuwe voetbal­club

    De voetballertjes van de gewestelijke U15 tweedejaars van KSV Oostkamp en hun ouders zitten met hun handen in het haar. Nadat de trainer hen in februari vertelde dat er komend seizoen geen gewestelijke U17 opgestart wordt, kregen ze nu ook een officiële mededeling van het bestuur. Dat betekent dat ze dus op zoek moeten naar een nieuwe ploeg. “Het kan toch niet dat onze kinderen niet meer in hun eigen omgeving kunnen voetballen”, zegt Virginie De Kesel, moeder van één van de spelers. Voorzitter Paul Devliegere reageert.
    Oostkamp