Eric Domb, CEO van Pairi Daiza.
Volledig scherm
Eric Domb, CEO van Pairi Daiza. © photo_news

CEO Pairi Daiza schrijft boze open brief: “Frank Vandenbroucke doet denken aan keizer die lot gladiatoren bezegelt met duim omhoog of duim omlaag”

Eric Domb, CEO en stichter van Pairi Daiza, is zwaar ontgoocheld en erg boos omdat zijn dierenpark niet opnieuw de deuren mag openen. In een lange brief op Facebook hekelt hij dat er geen enkele rationele verklaring wordt gegeven voor het gesloten houden van de dierenparken. Domb spreekt van “een aanval op onze vrijheden” en van “minachting”. Hij vergelijkt minister Frank Vandenbroucke (sp.a) met een keizer uit de tijd van de Romeinse dictatuur.

83 reacties

  • Dominique Goens

    3 jaar geleden
    Vandenbroucke heeft gelijk en men weet het.Ik zie de regels nog verstrengen volgende week indien cijfers niet naar beneden gaan.
  • Guido De Smet

    3 jaar geleden
    Proficiat MR. Vandenbroecke als al het negatieve jou schuld is, zijn ook de gunstige coronacijfers te danken aan jou aanpak!
  • Johan De Cauwer

    3 jaar geleden
    Ik heb een abonnement op de Zoo in ons landsdeel en ik weet daarom dat mensen dicht bij elkaar gaan staan op plaatsen waar dieren te zien zijn. Ik vind dat overigens normaal gedrag maar tijdens deze crisis is het niet aan de orde om dat toe te laten. Respect voor mensen die te vroeg overlijden!
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Rare jongens die rechtse rakkers. Ze zitten altijd te roepen dat ze een sterke leider willen die geen compromissen sluit en rechtlijnige besluiten neemt zonder uitzonderingen. En nu we eindelijk een sterke regering hebben willen ze dat die wetten aanpast en uitzonderingen toelaat voor iedere lobbyist.  
  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Beste linkse correcte de cijfers daalde omdat het openbaar vervoer minder belast werd omdat thuiswerk terug ingevoerd werd.Dat zal te moeilijk geweest zijn om daar aan te denken.Dagelijks overvolle bussen treinen en metro mensen die uit gevaren zones werk en vakantie kwamen en niet in quarantaine werden geplaatst Frank vond dat niet nodig .Niet de scholen café en het restaurant en niet essentieel winkels waar aan alle corona regels werd voldaan.Duim beneden voor corrupte dictator Frank.