De Familie Claus met Jan Decleir
Volledig scherm
PREMIUM
De Familie Claus met Jan Decleir © Netflix

‘De Familie Claus’ met Jan Decleir verschijnt niet in cinema, maar op Netflix: "Zolang mensen maar niet op hun horloge kijken”

FilmHet is een nieuw gegeven in zijn 53-jarige carrière. Na liefst 95 langspeelfilms ziet Jan Decleir 'De familie Claus', waarin hij de Kerstman speelt, debuteren op Netflix. En dus niet in de bioscoop met een feestelijke première. "Een goede oplossing", zegt hij. "Zolang mensen maar niet op hun horloge films gaan bekijken, dat is nogal respectloos.”

5 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    als er nu iemand rondloopt in de vlaamse 'filmindustrie' die recht heeft op het predikaat "overkill" dan is dat volgens mijn bescheiden mening toch wel zeker de heer Jan Decleir ; zijn er nu écht geen andere acteurs hier in dit land ? ... NONKELJEAN 
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Goed nieuws want wat zijn de mensen toch zo verbitterd geworden. En dan te denken dat ze voor de tweede uitbraak 100 procent zelf verantwoordelijk zijn door onnozel te reizen en uit eten gaan. En dat tv nu moet puren uit herhalingen is toch normaal als je weet wat covid is. Tjongejonge
  • Sabine Van de Kerkhove

    3 jaar geleden
    Ziet er mooi uit, die oude?! garde kan het toch nog altijd. Met veel overtuiging spelen.
  • Marc Wouters

    3 jaar geleden
    Op VTM zijn er meer shows dan TV-gezichten. Altijd hetzelfde kransje lolbroeken alleen de tot waren ze zitten verandert. Wie kijkt hier nog naar zeg.
  • Marinka Dumon

    3 jaar geleden
    Voor een goede serie of een film moet je bijna extra abonnementen nemen op streamingsdiensten. Intussen krijgen we op de gewone tv zenders herhaling na herhaling van series en films te zien. Ook de kijkadviezen van HLN bestaan grotendeels uit series van streamingsdiensten. .. Gelukkig wordt op 1 en canvas eens een betere film uitgezonden.