De capsule kondigt zijn terugkeer op aarde aan met een vurige streep aan de Australische hemel als hij door de dampkring snijdt.
Volledig scherm
PREMIUM
De capsule kondigt zijn terugkeer op aarde aan met een vurige streep aan de Australische hemel als hij door de dampkring snijdt. © AFP

Japan verlekkert zich aan gruis van asteroïde dat ons meer moet vertellen over ontstaan heelal

Japanse wetenschappers verlekkeren zich aan materiaal van de asteroïde Ryugu. De ruimtesonde Hayabusa2 heeft de brokjes met succes afgeleverd op aarde.

4 reacties

  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    wat valt er te vertellen over de universe hoe het is ontstaan , weet u dit dan niet ongelovigen , er is geschreven dat god velen zalen heeft in zijn opperhoofd koningrijk , is niet het koningrijk van heaven of de 7 hemelen,toen god zei laat er licht zijn was god zelf niet in de chaos , maar in een van de zalen,god maakt van choas,leven en order,de oorsprong van de universe kent zijn begin uit een andere dominion van uit het koningrijk van god , enkel dwazen en een vertroebelde geest weten niets
  • Eric Grosemans

    3 jaar geleden
    Theo Dereu, met die voorsprong valt het nogal mee hoor. 6 Jaar geleden heeft de ESA al eens voorgedaan hoe men op een komeet moet landen. Japan heeft het nog eens overgedaan.
  • peter maas

    3 jaar geleden
    @Theo Dereu,dan moet je zelf de Japanse fabrieken aldaar eens gaan bezoeken als je denkt dat ze daar dan ook sociaal en familiaal even ver staan als hier.
  • Theo Dereu

    3 jaar geleden
    Wat een ongelofelijke prestatie. Japan staat technologisch astronomisch ver vooruit op de rest van de wereld. Daar zou best wel eens wat meer internationale aandacht aan besteed mogen worden.