Direct naar artikelinhoud
Binnenland

Politie legt seksfeestje stil in Paal: tien mensen aangetroffen, van wie één in een kast

Het wijkondersteuningsteam van Zuid sloeg de man in de boeien.Beeld rv

De politie heeft een seksfeestje stilgelegd in een woning in Paal bij Beringen. De interventie klopte aan, maar zag door het venster al wat er gaande was.

Het was vrijdag 4 december, rond 21.30 uur, toen de politie een melding binnenkreeg. Er was sprake van verschillende voertuigen die aan de woning geparkeerd stonden.

Toen de interventieploegen ter plaatse kwamen, was het vrij snel duidelijk dat het om een seksfeestje ging. “De politiemensen konden dit door het raam vaststellen”, klinkt het. “Er bleken verschillende schaars geklede personen aanwezig te zijn, zowel mannen als vrouwen.”

In eerste instantie werd de deur niet geopend, ondanks herhaaldelijk aanbellen en kloppen. Pas toen de brandweer ter plaatse kwam om de deur te komen openen, werd de politie toch binnengelaten.

Vrouw opgepakt

Er werden meteen zes personen aangetroffen. Bij een doorzoeking van de woning werden er nog twee mensen in de kelder gevonden en nog eens twee op de bovenverdieping, van wie er één zich in een kast verstopt had. Tien personen kregen een pv. Eén vrouw werd een tijdlang bestuurlijk aangehouden, omdat zij bleef weigeren haar medewerking te verlenen aan de politie.