Goedele Liekens.
Volledig scherm
PREMIUM
Goedele Liekens. © Jan De Meuleneir/Photonews

COLUMN. Goedele Liekens: “Ik merk dat deze column het mijn omgeving niet makkelijker maakt”

ShowbizzHuidkanker. Dat verdict kreeg Goedele Liekens recent te horen. Daarmee begint ze aan een strijd die ze moet en zal winnen. Met vallen en opstaan. Dat proces beschrijft ze elke vrijdag in ‘Het Laatste Nieuws’. “Hersenen als ‘daglenzen’: ze doen het prima, maar voor beperkte duur. Daarna vallen ze nutteloos uit elkaar.”

5 reacties

  • Steve Wildemeersch

    3 jaar geleden
    Super sterk Goedele, ik was een van de zovelen die een OK leven had en die inderdaad wat heftig was wanneer iemand niet reageerde zoals ik dacht men te moeten reageren... mijn vrouw heeft groot ongeval gehad met hersenschade en och God ... ik ben zeer mild geworden... ook zij reageert net iets anders dan ik ... en verdomd zij doet het goed ... Ik zie nu veel meer mensen zoals ze echt zijn ... en ze zijn meestal sterker en slimmer dan mezelf ;) en nee ... ik ben geen softy :)
  • Carina Holemans

    3 jaar geleden
    Hou de moed erin Goedele , je bent een sterke vrouw .
  • Karin Lamberts

    3 jaar geleden
    Lieve Goedele, De enige reden dat ik een Abo nam ( zojuist ) op HLN ben jij.. Ik moest je lezen. Heel erg moedig vind ik het van jou je zo neer te pennen. Ik hoop van harte dat je niet teveel moet afzien.. En dat je er snel weer staat ( al heb ik daar geen twijfel over ) Een zeer warme knuffel!!! ♥️
  • Jonny Van den Bruel

    3 jaar geleden
    Goedele, jouw wijsheid, eerlijkheid, intelligentie en ruimdenkendheid maken mij al jaren tot een zéér grote fan. Van harte een volledig en voorspoedig herstel gewenst! Je gaat er ongetwijfeld nóg wijzer uitkomen.
  • Patricia Heirweg-Rutten

    3 jaar geleden
    Heel veel succes met je behandeling. Ik probeer al verschillende jaren hét woord moet te vervangen door nodig. Mijn haar komt recht als iemand zegt dat ik iets moet doen. Ik voel me beter als ik zeg: het is nodig dat dat gebeurt of gedaan wordt. Klinkt een stuk minder negatief, en legt niet zoveel druk op de schouders.