Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Gezond meisje (11) belandt als gevolg van coronavirus op intensieve zorg: “Ze zou zo graag knuffel van haar papa krijgen”

Een gezond meisje van elf jaar is als gevolg van het coronavirus op de intensieve zorg van het ziekenhuis in La Louvière beland. Louise heeft MIS-C opgelopen, een zeldzame kinderziekte die een ontsteking van de hartspier kan veroorzaken.

5 reacties

  • jintha peeters

    3 jaar geleden
    veel sterkte en hopelijk komt alles in orde 
  • Ilse Joris

    3 jaar geleden
    Veel beterschap, komt goed!
  • lode wijk

    3 jaar geleden
    Meer jongeren zullen getroffen worden, maar die vertonen geen symptomen, en dit is veel gevaarlijker, soms onherstelbare schade, trouwens de mensen die ontslagen worden uit ziekenhuizen zijn nog verre van genezen, soms vergeet de media dit bewust of onbewust te melden, het aantal blijvende zieken door corona kent men nog niet, die cijfers stijgen zeker en vast en dit zal onze gezondheid zorg ook nog veel geld kosten.
  • robby van loon

    3 jaar geleden
    Top maatregel (alweer) er zijn wachtlijsten tot 6 maand om bij psych terecht te kunnen.
  • Gert De Vries

    3 jaar geleden
    Ik ben benieuwd (of getest / onderzocht is) hoeveel mensen dergelijke auto-immuunziektes gaan krijgen van het covid-19-vaccin. Aangezien deze adverse reactions met andere vaccins (zoals het hepatitis-B-vaccin) kan getriggerd worden, zou je verwachten dat het ook met het covid-19-vaccin zo zal zijn