Streamz: Fair Trade en Black-out
Volledig scherm
Streamz: Fair Trade en Black-out © Streamz

Nu je een maand gratis krijgt: de 5 populairste series om te bingen op Streamz

TVDrie maanden geleden werd het startschot gegeven van Streamz, de eerste Vlaamse streamingservice. Om die mijlpaal te vieren, trakteert deze krant haar lezers op een maand gratis kijkplezier. Ideaal om de vijf populairste toppers van eigen bodem te ontdekken.

6 reacties

  • Eddy Peeters

    3 jaar geleden
    Dat al diegenen die houden van Telenet  bij Telenet blijven en die van Netflix houden bij Netflix gaan. Je kan ook bij Proximus, Disney+, Orange , Amazon enz.. aansluiten maar zaag er niet over. In wat voor een sombere en kritische wereld zijn wij toch terechtgekomen.  
  • gino van stijvendael

    3 jaar geleden
    Onmogelijk om mijn gratis maand te claimen .Er komt steeds de melding "Je betaling kon niet verwerkt worden. Probeer het opnieuw." Reeds meerdere keren geprobeerd, het lukt niet !! 
  • Felix Giedts

    3 jaar geleden
    Met de abonnees van Play More (reeds lid vanaf het begin) wordt er geen rekening gehouden, of moet ik eerst Telenet gewoon buiten gooien en een week later terug abonneren. Voor trouwe leden wordt precies weer niets gedaan. Ik betaal nochtans 153€/maand. Altijd zeer tevreden geweest, behalve bij de promo's.
  • John Stahl

    3 jaar geleden
    De meeste series zijn de tijd van het bekijken niet waard. Laat staan dat ik er geld voor zou geven.
  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Als dit het beste is wat de Vlaamse streaming dienst te bieden heeft... Amai. Voor dat geld heb ik DIsney+, Amazon en netflix. Binnenkort nog HBO max erbij en die decoder vliegt buiten. Geen tv meer nodig dan.