Vrouw overleden na steekpartij in Hoboken, partner opgepakt

 ©  bfm

Een 47-jarige vrouw is maandagochtend overleden na een steekpartij in de Lissabonstraat in Hoboken. Een 38-jarige man, de partner van het slachtoffer, is opgepakt.

De feiten speelden zich maandagochtend rond 6 uur af in het ouderlijke huis van de verdachte. De man stak er zijn vriendin neer. Zij werd nog ter plaatse gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht, maar ze bezweek aan haar verwondingen. Het dertienjarige zoontje van het slachtoffer zou nog zijn tussengekomen en liep daarbij lichte verwondingen op. De dienst slachtofferhulp ontfermt zich over de nabestaanden.

De politie arresteerde intussen de man. Hij zal later worden verhoord, maar momenteel zijn er elementen die “vragen doen oproepen over de geestestoestand van de verdachte”, klinkt het. Het parket heeft alvast een onderzoeksrechter gevorderd voor moord en is samen met de onderzoeksrechter in de voormiddag afgestapt in aanwezigheid van politie en labo.

Vader overleden

Volgens kennissen verbleven de verdachte en zijn oudere broer beurtelings in het ouderlijke huis om hun moeder te ondersteunen. De vader des huizes, die samen met zijn zonen een aannemersbedrijf had uitgebaat, overleed begin oktober na een slepende ziekte.

Enkele dagen geleden kwam het volgens buren nog tot een incident met de jongste zoon, die met psychiatrische problemen zou kampen. Hij zou eventjes zijn opgenomen in het ziekenhuis, maar mocht na een onderzoek weer beschikken.

 ©  bfm

 ©  bfm

(dvd)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen