Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Gezinnen met elektrische accumulatoren zien factuur meer dan 100 euro stijgen

Door het verdwijnen van het exclusief nachttarief zien bijna 150.000 gezinnen hun stroomfactuur gevoelig stijgen. Voor gezinnen die verwarmen met accumulatoren, stijgen de distributienettarieven volgend jaar gemiddeld met 113 euro.

10 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Zoiets zou je ook contractbreuk kunnen noemen eerst de mensen nachttarief aansmeren, laten investeren in accumulatie en dan de regeltjes in hun voordeel veranderen. Maffia kan er nog iets aan leren.
  • Thomas Lambaerts

    3 jaar geleden
    De enige energiebron van de toekomst, electriciteit. En toch gaat de prijs maar omhoog. Fossiele energie moet duurder worden dan elektriciteit. Dan schakelen de mensen vanzelf over. Maarja... dan kunnen ze de kerncentrales weer niet sluiten...
  • Joan Lute

    3 jaar geleden
    Probleem met huurwoningen is vaak dat aardgas niet mogelijk is en je zo geen andere keuze hebt dan alles via de electriciteit. Als je ziet dat rijke mensen mooie huizen enorm veel subsidies voor energiebesparende maatregelen binnen hun bereik hebben in tegenstelling tot mensen met lage inkomens dan is het wraakroepend dat juist verwarming voor de minder begoede mensen alsmaar meer een strop wordt .
  • piet devlieger

    3 jaar geleden
    Van zo'n 10 euro per maand zal er wel niemand failliet gaan zeker ?
  • peter maas

    3 jaar geleden
    Ik ga een allesbrander halen,ben het kotsbeu!