©  Photo News

WK darts in Londen ook na kerst zonder toeschouwers

Het restant van het WK darts in Londen vindt plaats zonder toeschouwers. Het toernooi in Alexandra Palace was op 15 december begonnen met het maximum aantal van 1000 fans, maar moest een dag later al voortgezet worden achter gesloten deuren nadat de coronamaatregelen voor Londen waren aangescherpt. Dat besluit zou op 23 december worden heroverwogen, maar nu in Londen de zwaarste maatregelen van kracht zijn geworden is er geen mogelijkheid meer nog fans toe te laten, meldt organisator PDC dinsdag.

Bron: BELGA

Dartsfans die al een kaartje hadden voor een van de nog komende avonden krijgen hun geld terug, belooft de organisatie. De tweede ronde van het WK loopt woensdag af. Na een pauze voor de kerstdagen wordt het toernooi dan zondag hervat. De finale is op 3 januari.

Op het PDC WK in Londen zijn nog twee Belgen actief. Kim Huybrechts plaatste zich maandag ten koste van de Engelsman Ian White voor de derde ronde. Dimitri Van den Bergh, die vrij was in de eerste ronde, komt dinsdag in actie. In de tweede ronde neemt hij het op tegen Paul Lim uit Singapore. Mike De Decker strandde donderdag in de eerste ronde.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer