Politie legt personeelsfeestje met 15 aanwezigen stil in Tessenderlo

 ©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Bron: BELGA

De lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo heeft dinsdag een personeelsfeestje in een horecazaak stilgelegd op de Zavelberg in Tessenderlo. Op het feestje was een vijftiental personen aanwezig. Ze werden allemaal geverbaliseerd. Twee van de vijftien aanwezigen werden een tijdje bestuurlijk aangehouden. Dat maakte commissaris Eric Raymaekers van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo woensdag bekend.

Dinsdagnamiddag kreeg de politie melding dat een bedrijfsleider een personeelsfeestje hield in een horecazaak in Tessenderlo. De deelnemers zouden met een shuttledienst ter plaatse zijn gebracht. Een eerste controle door een anonieme politieploeg bevestigde deze melding. Na overleg met het parket van Limburg werd er besloten dat er voldoende objectieve elementen voorhanden waren om een huiszoeking heterdaad uit te voeren wegens inbreuken op de corona-regels.

Bij het binnengaan van het pand stelde de politie de aanwezigheid van een vijftiental personen vast. De coronaregels, zoals onder meer voldoende afstand en mondmaskers, werden met de voeten getreden. Onder de aanwezigen waren enkele werknemers en zakenrelaties. Alle opgestelde processen-verbaal zijn voor verder gevolg aan het Limburgse parket overgemaakt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen