Kelly Pfaff
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff © Dieter Bacquaert

De week van Kelly Pfaff: “Liefst van al had ik dit jaar onze geloften vernieuwd op Bali”

ShowbizzHoe het is om tijdens deze atypische feestmaand deel uit te maken van een grote, hechte familie, vertelt Kelly Pfaff (43) in haar column. Net voor de feestdagen had ze iets moois te vieren: haar eenentwintigste huwelijksverjaardag met Sam Gooris.

5 reacties

  • nikki groothuis

    3 jaar geleden
    Wij hebben net als u ook een grote hechte familie die elkaar moet missen in deze tijd maar moeten we daar nu ook mee in de krant komen.Denk er eens aan dat er mensen zijn die de eindjes aan elkaar moeten knopen en hun kinderen niet alles kunnen geven terwijl gij zit te klagen omdat je niet naar bali kunt.Echt zielig
  • Georges Van Soest

    3 jaar geleden
    We hopen allemaal op betere tijden Kelly, zelf heb ik iemand verloren in die verschrikkelijke corona pandemie. Ik begrijp de reactie van Michel (hieronder)! Het is kerstmis en ik zal het beschaafd houden. In ieder geval afstel is geen uitstel, ik hoop dat je je dromen kunt verwezenlijken in 2021. Nog een prettige eindejaarsovergang! Georgessiam.
  • Peter de neve

    3 jaar geleden
    als madam maar in belangstelling kan lopen want dan krijgt ze natuurlijk onwaarschijnlijk veel gratis cadeaus of BV korting zoals we zeggen in Vlaanderen, shame on you, profiteren van andermans miserie voor eigen profijt , goooooeeee beeezig
  • walter molenberghs

    3 jaar geleden
    Michel, die mensem hebben nooit geen schaamte gekend.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Is dat het grote verdriet van madam Goris ? Niet beschaamd dergelijke dingen te vertellen wetende zoveel mensen creperen en kapot gaan van verdriet door corona. de schaamte voorbij !