Trump in 2018 op zijn eigen golfterrein in Turnberry, Schotland.
Volledig scherm
Trump in 2018 op zijn eigen golfterrein in Turnberry, Schotland. © AFP

Wil Trump inauguratie Biden boycotten door te gaan golfen in Schotland? “Geen essentiële verplaatsing”, reageert Schotse premier

Of Donald Trump over twee weken aanwezig zal zijn op de eedaflegging van zijn opvolger Joe Biden, is steeds twijfelachtiger. Er gaan nu zelfs geruchten de rond dat Trump zou willen gaan golfen op zijn domein in Schotland, als ultiem teken van gebrek aan respect tegenover Biden. Maar volgens de Schotse premier Nicola Sturgeon denkt Trump daar maar beter twee keer over na. In de huidige coronatijden is komen golfen geen essentiële verplaatsing en mag Trump het land eigenlijk niet in, zo zei ze vanmiddag. 

30 reacties

  • Kees Huls

    3 jaar geleden
    Als ik de Schotse premier was zou ik hem ook zonder lockdown weigeren. Als hij verliest met golfen zal hij het hele land op zijn kop kunnen zetten door fraude en oplichting te gaan brullen.
  • frans Vullings

    3 jaar geleden
    Sturgeon als u trump buiten houdt zou u bij elke verkiezing mijn stem krijgen, als ik schot was
  • roger gilis

    3 jaar geleden
    Hij mag altijd de boekhouding gaan controleren van zijn golfclubje in Schotland. Die zal toch rood kleuren. En rood is de kleur van ... Trumps partij. Gelukkig zijn we verlost van dat groot, omhooggevallen kind.
  • christianne bruyland

    3 jaar geleden
    Zou iemand zijn grootste vijand naast zich willen om de boel te saboteren?
  • Gerd Maenhout

    3 jaar geleden
    Een bevestiging van zijn ‘petit esprit’ en maar goed dat hij er niet bij zou zijn. Zou toch maar zijn om nog meer theater te verkopen Wel verontrustend is dat 73 miljoen mensen op die pipo hebben gestemd....