De familie Meiland voor hun woonboerderij in Hengelo.
Volledig scherm
De familie Meiland voor hun woonboerderij in Hengelo. © Arjan Gotink

Familie Meiland alweer weg uit nieuwe woonst: “Door problemen met de gemeente”

ShowbizzDe familie Meiland gaat alweer vertrekken uit het Nederlandse Hengelo. Dat bevestigt Erica Meiland tegenover het AD na berichtgeving hierover op NU.nl. Oorzaak zijn problemen met het bestemmingsplan (het beleid voor ruimtelijke ordening, red.), maar de gesprekken tussen de familie en de gemeente om dit recht te trekken zijn op niets uit gelopen.

5 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    3 jaar geleden
    Gemeentes pakken graag al dat kadastraal inkomen, in ruil krijg je niks... nu is de gemeente rijke inwoners kwijt. Zo is dit in heel belgie ook.
  • stefan leysen

    3 jaar geleden
    Ze stonden altijd te roepen als het in Frankrijk niet liet zoals ze wilde. Met de overheid..nu zien ze hoe moeilijk het loopt I. Hun eigen Nederland, en nog iets belangrijk, onderzoeken due dan eerst de mogelijkheden niet vóór ze hun stek kopen? Of denken die dat omdat ze wat bekendheid hebben dat ze dan op hun wenken bediend worden. Het zal weer een gekrijs zijn bij Martin.
  • Ralph Camberlin

    3 jaar geleden
    Tja, doe je dan eerst niet navraag of dit kan/mag? Indien je weet dat het niet kan/mag dan koop je toch niet. Waarschijnlijk gedacht "wij zijn bekende nederlanders, is goede reclame voor het dorp/gemeente en dan zullen ze wel zorgen dat het in orde komt" Ach, zolang ze maar kunnen "wijnen"
  • Patrik De Weirdt

    3 jaar geleden
    Door hun bekendheid van de televisie dachten de Meilandjes dat de gemeente Bronckhorst snel even het bestemmingsplan zou aanpassen. Niet dus. De gemeente heeft het aangedurfd hen te behandelen als ieder ander en daarom vertrekken ze.
  • Ludo boon

    3 jaar geleden
    Nu dat ze wat bekend zijn denken dat ze alles kunnen verkrijgen