Natalia Druyts
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia Druyts © Photo News / Pieter-Jan Vanstockstraeten

De 16 vragen van De Wachter aan Natalia Druyts: "Ik heb geen remmingen. Hoe vaak hebben mensen al niet van mij gedacht dat ik drugs genomen had?”

ShowbizzOver Natalia bestaan veel misverstanden. Dat ze meedogenloos is. Nietsontziend. De realiteit is van een hele andere orde: de tijd dat ze nog met alles en iedereen in competitie ging — zelfs met haar eigen vader — ligt achter haar. “Ik geef geen gas meer om een man tegen het plafond te jagen.”

15 reacties

  • Thierry Piette

    3 jaar geleden
    Ik ken Natalia al van voor ze beroemd was en ze is nog niets verandert, top vrouw. Ik heb ooit een Zuid Afrikaanse vriendin (die ook zangeres is) van mij meegenomen naar een optreden van Natalia en zij vond het optreden geweldig. Die energie dat zij heeft op het podium. En van al die negatieve reacties hier, daar zal Natalia geen seconde van wakker liggen.
  • Bie Van Eyghen

    3 jaar geleden
    Straf om zo open te zijn, maar jammer genoeg kan gemiddeld Vlaanderen een vrouw met ballen niet aan. Komt hun te dichtbij. Houden hier meer van fake, behalve als het ver genoeg van hun eigen wereld staat. Alsof ze Beyonce persoonlijk kennen, alsof daar iets oprecht aan is. Een vent waar je op gelijke voet mee staat is geweldig. Velen, mannen en vrouwen kunnen dat niet aan en dan gaan ze belachelijke commentaren geven...arm Vlaanderen.
  • bart vansteenkiste

    3 jaar geleden
    William Bonny u slaat de nagel op de kop , en als u hoort dat man lief daar mee content is dat ze beiden elk hun hang gaan , dat zegt mij meer dan genoegt. niet zuiver op de graad noemen ze dit
  • Eddy Verachtert

    3 jaar geleden
    Beyonce in solden bij den aldi.
  • Caroline Renard

    3 jaar geleden
    Topmadam. Je mag trots zijn op jezelf.