Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © BELGA

Drie nachten in het ziekenhuis remmen Van Aert niet: “Dat was mijn plaats, vond ik”

BK VeldrijdenDrie nachten sliep hij in het ziekenhuis, aan de zijde van Sarah en Georges. “Want dat was mijn plaats, vond ik.” De gewoonten helemaal weg, pas gisterochtend vond hij z’n focus op het Belgisch kampioenschap terug. Wel: het maakte allemaal niet uit. Wout van Aert ging er als een speer vandoor, pakte die vierde tricolore trui en ging snel weer naar Herentals, bij vrouw en kind. “De voorbije dagen waren echt… euh… Merci, Sarah!”

15 reacties

  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    Vooral bij de mannen ging mijn hartslag naar het slot de hoogte in", blikt Michel Wuyts tevreden terug. "Stel dat Van Aert een technisch mankementje kreeg, dan had hij een groot probleem. Zijn voorsprong hing de hele tijd maar rond de 20 seconden." "Het beeld van de cross leek misschien vrij statisch, maar in zijn hoofd zal het toch een zware belasting geweest zijn. Hij moest blijven vechten tot het snot in zijn nek hing om dat gat te houden."
  • Peeters Francis

    3 jaar geleden
    Ik denk dat alle toekomstige vaders bij hun vrouw willen zijn tijdens de bevalling, Wout is dus geen uitzondering.
  • Katia Mistianes

    3 jaar geleden
    Dubbele proficiat, voor àlle prestaties.
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Marnix het betreft hier wel een topsporter en dat in uithouding en weerstand en een van de beste van de wereld, toch fijn dat zo een man niet denk aan prestatie als sporter maar gewoon bij zijn vrouwtje wil zijn.
  • Georges Lanssens

    3 jaar geleden
    mooie beschrijving en wat een vader ook al lijden kan ! Dikke PROFICIAT .