BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Genk en Kortrijk speelden wedstrijd onder voorbehoud: ploegen stellen zich vragen bij staat van veld

Jupiler Pro LeagueRacing Genk startte om 18u30 aan zijn wedstrijd op het veld van rode lantaarn Moeskroen, maar de Limburgers beslisten eerder op de avond al om onder voorbehoud te spelen. Dat had alles met de staat van het veld te maken. Ook KV Kortrijk tekende al voor de wedstrijd voorbehoud aan.

57 reacties

  • bob jansens

    3 jaar geleden
    voetbalploegen moeten niet klagen, het zijn zij die voor het geld van ElevenSport hebben gekozen.
  • johnny palmaers

    3 jaar geleden
    vandaag gaat het veld van Brugge kapot gespeeld worden (Cercle-Standard). Ben benieuwd alhoewel de bal rolt of de match doorgaat!
  • johnny palmaers

    3 jaar geleden
    Onder voorbehoud spelen betekent dat je niet aan de match wilt beginnen maar dat je dat verplicht wordt door de scheids. KRC heeft de match niet verloren omdat Moeskroen beter was. De West-Vlaamse scheids uit de buurt van Brugge heeft nu op zijn conto staan dat KRC met 2 serieuze blessures zit als gevolg van de onbespeelbaarheid van het veld, met daarbovenop nog dubieus rood. Normaal zeker als je weet de Brugge over 2 weken tegenstander is?
  • Rudy van Hecke

    3 jaar geleden
    verleden week heeft genk ook verloren lag het ook aan het veld en als genk volgende week weer verlies aan waar zal het dan liggen
  • Maxime Beels

    3 jaar geleden
    Als er nog ruimte was in de kalender werden deze matchen afgelast maar nee, het geld telt dus moet er maar op deze akkers gespeeld worden. Degoutant.