De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a).
Volledig scherm
De Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a). © Marc Baert

Vilvoordse burgemeester Hans Bonte boos: “Lijsten die gemeenten krijgen om inwoners in quarantaine te controleren, volstaan niet”

De lijsten die de gemeenten krijgen om hun inwoners in quarantaine te controleren, volstaan niet. "Je kunt er geen risicoanalyse mee maken en er is geen extra personeel om iedereen te controleren", zegt de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) in De Standaard. “Je kan zelfs de leeftijd niet zien en of die persoon naar het buitenland ging.”

22 reacties

  • Eddy Vandersmissen

    3 jaar geleden
    Voor de " beroepsvitter" die hij is zal nooit iets goed zijn !!! Vraag mij af of die man wel graag leeft.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Die privacy wetgeving begint de mensen danig de strot uit te hangen. Vooral criminelen worden er door beschermd, en ze kost ook behoorlijk veel mensenlevens.
  • Robert Swillen

    3 jaar geleden
    Meeste houden zich niet aan de regels , komen thuis de kinderen en vriendjes komen over de vloer . Man blijft een week thuis ,maar gaat wel winkelen met vrouwlief. Zelf meegemaakt, wij gaan buiten met masker , dragen handschoenen om niet besmet te geraken. Maatregelingen kloppen langst geen kanten.
  • Luc Deville

    3 jaar geleden
    Wat wil je? De lijsten moeten van de Vlaamse regering komen. De regering die overloopt van pretentie, maar die alles in het honderd laat draaien. Waarom moest de enige bekwame minister, Geert Bourgeois, verdwijnen? Een jobke nodig voor een politieker die de partij kwijt wil? Stop hem in deze Vlaamse regering. Gaston Geens draait zich om in zijn graf want wat deze Vlaamse regering bewijst dan Vlaanderen het ook slecht kan doen
  • Cyriel Claessens

    3 jaar geleden
    De helft van de gemeentes heeft het protocol ondertekend om de lijsten te kunnen ontvangen. Het is nu 2 weken na het einde van de vakantie, dus de quarantaine voor die mensen is dus al voorbij. Misschien moet de regering iets proactiever worden ipv nieuwjaarsfeestjes te organiseren.