Mukairu, Nmecha en Vlap na de 0-2 van die laatste.
Volledig scherm
PREMIUM
Mukairu, Nmecha en Vlap na de 0-2 van die laatste. © Belga

“Club bedrijft een vak apart, straks zal ook Genk weer pirouettes draaien, maar voorts voétbalt niemand beter dan Anderlecht”

AnderlechtAnderlecht blijft charmeren met zijn voetbal. Tegen Charleroi kwamen daar ook drie punten bij. Thuis op de bank gaven de fans een welverdiend applaus voor paars-wit.

43 reacties

  • Bart Adam

    3 jaar geleden
    Als ik het zo lees is Anderlecht al bijna klaar om mee hoor de champions league te spelen. Het is eens een match in orde waar ze nog eens twee penalty’s nodig hebben ook. En nmecha beste centrumspits in België? Dat zal onuachu ook niet graag lezen, denk ook niet dat hij beter is dan mbokani yaremchuck of dost als centrumspits.
  • dirk govaerts

    3 jaar geleden
    veel eigen jeugd is mooi maar ook zo weer weg als de makelaars een financiële winst kan maken .Beetje kop praten en ze tekenen zelfs bij de FC kampioenen
  • Lukas Judopius

    3 jaar geleden
    @Debrouwer, het waren dus geen penalty's? Indien ze hun kansen van dit seizoen eens moesten optellen dat ze gemist hebben toen het nog 0/0 stond en er daar 20% van hadden afgewerkt stonden ze minstens 2de. Het is ook een prestatie om ook met eigen jeugd op plaats vier te staan. Ze gaan zich nooit moeten redden op de laatste speeldag zoals FCB IN 1982.
  • Bart Karmel

    3 jaar geleden
    Misschien nog niet de beste ploeg, maar alleszins wel de beste jeugd. Zonder twijfel. COYM.
  • Peter Debrouwer

    3 jaar geleden
    Ze winnen eens, dankzij twee penalties, en het is alweer de beste ploeg te wereld. Arme Keygnaert !