.
Volledig scherm
. © RSC Anderlecht

Officieel: Anderlecht huurt Bruun Larsen, Deense flankaanvaller van 9 miljoen, van Hoffenheim

AnderlechtHet is nu ook officieel: Anderlecht huurt Jacob Bruun Larsen (zonder aankoopoptie) van Hoffenheim. De 22-jarige Deen, ooit een toptalent van Borussia Dortmund, is wellicht dinsdag al inzetbaar tegen Moeskroen.

20 reacties

  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Mijn grootmoeder had maar tot haar twaalf jaar naar school geweest maar zij was slimmer als al die universitaire bedrijfsleiders ze zegde mij in je leven heb ge goede jaren en ook mindere dus in de goede jaren zet geld opzij zodat ge bij mindere niet in de problemen komt zoals nu bij Anderlecht het geval is en hier word alleen de banken maffia beter van met steeds maar kredieten te geven tegen hoge rente
  • Lukas Judopius

    3 jaar geleden
    Juist meneer Ceulemans, ze ratelen maar door . Of ze het gaan begrijpen is een andere zaak.
  • Kristof Van ossel

    3 jaar geleden
    Groot gelijk Eddy Ceulemans,de vanuffelen en Verdoncken,die weten juist dat een bal rond is,voor de rest altijd zever van de bovenste plank,lijken wel Gaston en Leo van fcb,welkom bruun Larsen.
  • Lukas Judopius

    3 jaar geleden
    @nolleverdonck, begrijp je nu wat ik bedoel met,, kan er iemand van de boekhouders mij zeggen hoeveel schuld ze hebben ,, als je het antwoord van meneer ceulemans leest. Iedereen kan die cijfers vinden,daar ben je niks mee.
  • Marc De Baere

    3 jaar geleden
    Mogen wij volgende week met 12 starten dan kan iedereen eens spelen.