BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Van der Poel houdt Van Aert af en wint voor 5de opeenvolgende keer in Hamme

VeldrijdenMathieu van der Poel heeft voor de vijfde keer op rij de Flandriencross in Hamme gewonnen. De Nederlandse wereldkampioen rondde een lange solo af op het glibberige parcours. Wout van Aert moest vrede nemen met de tweede plaats.

20 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Alles kan natuurlijk in 2018 had MVDP ook meer wedstrijden gewonnen als Wout maar Wout werd wereld kampioen. MVDP mag de beste zijn voor mij over het gans seizoen bekeken als Wout win in Oostende is alles O.K, want dat is de wedstrijd van het jaar en daar gaat het om.
  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    Het is in het zand hé volgende week en dan wordt het andere koek, maar als VDP is er geen andere. Zijn intelligentie tijdens de cross is gewoon hoger dan bij de anderen! Hij voelt het gewoon sneller, het andere is ook zo dat hij als hij in het verlies zit niet het sterkste karakter heeft! Een ander signaal is dat hij vandaag dan nog met zware benen aan het rijden was, dit beloofd dan eigenlijk ook niet veel goeds voor volgende week.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    BART ROTTY@ VA is de beste veldloper maar zeker niet de beste veldrijder , die eer is voor VDP weggelegd !
  • Dirk De Meester

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat Wout niet in wiel van VDP zit. Is er niemand in zijn entourage dat hem dat kan wijsmaken. Als Wout zo blijft crossen zal hij steeds 2de worden en dat zie ik niet graag. Wout focus maat. Sven Nys verwacht dat je in Oostende wereldkampioen wordt. Dan neem ik ne dag congé maar heb hem nog niet aangevraagd.
  • Stefaan Liessens

    3 jaar geleden
    Vandaag was een opwarmertje ... morgen is de echte cross!