BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
2
KRC Genk GNK
  • 8' Goal Bas Dost
  • 65' Goal Ruud Vormer
  • 77' Goal Brandon Mechele
  • Junya Ito Goal 24'
  • Bastien Toma Goal 34'

Club Brugge vergroot kloof met Genk tot twaalf punten nadat het beklijvende topper wint met 3-2

Jupiler Pro LeagueHet gat is weer wat groter: Club Brugge haalde het vanmiddag met 3-2 van Racing Genk na een hoogst vermakelijke topper. Ito en Toma maakten de opener van Dost ongedaan met fraaie goals, maar Vormer en Mechele zorgden ervoor dat blauw-zwart nu twaalf punten meer heeft dan de dichtste achtervolgers uit Limburg.

35 reacties

  • Walter De Vuyst

    3 jaar geleden
    Verdiende overwinning van Club Brugge tegen een eveneens goed voetballend Genk . Enkel Vanaken en Deketelaere overtuigden niet .
  • FILIP COUVREUR

    3 jaar geleden
    Waar bleven de 2 strafschoppen voor club vanwege hands? Zeer duidelijk, waar bleef de VAR?
  • Achiel Roels

    3 jaar geleden
    Waarom moet een wat hoog opgeschoten speler altijd maar weer 'boomlang' zijn ? Nog ééntje : waarom moet een linksvoetige speler altijd maar weer een 'linkspoot' zijn ? Voor de rest : goeie pot voetbal.
  • Tim Candaele

    3 jaar geleden
    Mooie wedstrijd. De beste ploeg heeft gewonnen. Lang en onuachu waren motm.
  • Pascal De Coster

    3 jaar geleden
    Als Clement het lef heeft, zet hij Vanaken donderdag op de bank. Als West Ham genoeg centen op tafel legt, zou ik niet twijfelen. Als Club tegen Cercle en Standard wint, kunnen de boeken dicht. Hoeveel “ALS-en” er werkelijkheid worden, valt nog af te wachten.
  1. Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27
    6

    Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

    Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér - naast die van Anderlecht - naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen (2-1). Van zo’n scenario kunnen de Rouches alleen maar dromen. Na de elfde nederlaag (Standard heeft nog maar zes keer gewonnen) blijft het degradatiespook levendig en werden de spelers gedwongen de woedende meegereisde fans te trotseren.
  2. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.