Wat betreft de viruscirculatie in lagere scholen roept Pierre-Yves Jeholet (MR), minister-president van de Franstalige gemeenschap, op tot koelbloedigheid, in tegenstelling tot z'n Vlaamse collega's.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat betreft de viruscirculatie in lagere scholen roept Pierre-Yves Jeholet (MR), minister-president van de Franstalige gemeenschap, op tot koelbloedigheid, in tegenstelling tot z'n Vlaamse collega's. © Photo News

Walen vinden Vlaanderen streng in de leer: “Het noorden kan ons niet opleggen wat we moeten doen”

In Vlaanderen komt er een 'afkoelingsweek' voor het middelbaar onderwijs, in Franstalig België (nog) niet. Wij dachten na over het inperken van buitenschoolse activiteiten, Franstalig België wilde versoepelen. "Het noorden van het land kan ons niet opleggen wat we moeten doen", vindt minister-president Pierre-Yves Jeholet (MR). Maar het noorden is niet altijd strenger dan het zuiden.

76 reacties

  • werner vanhoutte

    3 jaar geleden
    De Wilmes en Decroo regering hebben op een cynische en laffe wijze de Vlaamse rusthuizen opgeofferd om de positie van de Vlaamse regering te verzwakken . Dat met de steun van Van Ranst , de engel des doods , die niets liever heeft dan dat dit landsgedeelte om zeep gaat .De hele campagne om dit virus onder controle te krijgen is een aaneenschakeling van blunders, leugens en angst aanjagen, gesteund door de media, die als handpop van het systeem functioneert .
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Wel dat is misschien Uw standpunt, en ik respecteer dat. Maar ik deel die mening niet. OVLKD heeft maandenlang gelogen . En als je deze onverkozen regering met een knoeier als premier bezig ziet? Dan ben ik beschaamd om Belg te zijn. Zelfs ministers zoals De Block en Beke die verantwoordelijk zijn voor de vele slachtoffers worden via leugens beschermt en mogen ongestraft verder knoeien. Nogmaals dan ben ik beschaamd om Belg te zijn.
  • Bart Schellens

    3 jaar geleden
    Wie betaald, die bepaald. Ze mogen blij zijn dat we het daar niet helemaal overnemen.
  • CAROLL SHELBY

    3 jaar geleden
    WAAL OF VLAMING, waarom altijd in dispuut? niet fier om op te zijn ik ben BELG .
  • georges maroten

    3 jaar geleden
    Nva en Vlaams belang koppen bijeen steken,tijd voor republiek vlaanderen!!