Tahith Chong en Nabil Dirar.
Volledig scherm
Tahith Chong en Nabil Dirar. © Club Brugge

Club haalt oude bekende Dirar terug, ook Nederlander Chong wordt gehuurd

Club BruggeVlak voor het sluiten van de transfermarkt heeft Club Brugge nog twee nieuwkomers aangekondigd. Blauw-zwart huurt oude bekende Nabil Dirar (34) en de Nederlander Tahith Chong (21) tot het einde van het seizoen van respectievelijk Fenerbahce en Manchester United. Voor geen van beide spelers bedong Club een aankoopoptie.

31 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Dan gaat anderlecht moeten stoppen J Boden ?
  • laurens mommens

    3 jaar geleden
    Ik zou graag ook Bosko Balabon zien terugkeren. Zet daar nog Shangyuan Wang naast en je speelt de komende 7 jaar weer kampioen.
  • jan boden

    3 jaar geleden
    Er resten nog slechts 9 wedstrijden, want in PO1 gaat men geen gehuurde spelers gebruiken tenzij in de laatste 3 minuten. Weinig zinvol als men het mij vraagt.
  • Rik Cappelle

    3 jaar geleden
    Er ontbreekt er nog één, Foubert, om ons de les te spellen en te zeggen hoe we het moeten doen om het goed te doen want zij en zij alleen weten het. Nietwaar Deploige en Humblé en Van Roy. Jullie ploegske is inderdaad een schoon voorbeeld. Ja zelfs beschamend.
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Dirar mocht van mij blijven waar hij was, hebben met vandenbremt goede vervanger voor Mata. Een flankaanvallen was wel noodzakelijk. @vanroy : een tijdelijke situatie kun je niet vergelijken met een situatie die permanent is zoals bij Rsca. Bovendien zijn dit geen basisspelers maar reservespelers