Grimes zette de schaar in de haren van de jongen.
Volledig scherm
Grimes zette de schaar in de haren van de jongen. © Instagram@grimes - Fotomontage HLN

Na de vreemde naam, nu het bizarre kapsel: vriendin van Elon Musk geeft zoontje nieuwe coupe en lokt veel reactie uit

CelebritiesHet zoontje van Tesla-ondernemer Elon Musk (49) en zangeres Grimes (32) is nog geen jaar oud, maar het jongetje zit ondertussen al aan zijn derde naam, X AE A-Xii. Toen dat bekend raakte kreeg het koppel heel wat te verduren, al is er ook nu weer de nodigde commotie ontstaan. Via Instagram deelde Grimes beelden van hoe ze haar oogappel een knipbeurt geeft in bad, maar dat lokt klaarblijkelijk heel wat reactie uit.

23 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    3 jaar geleden
    Wat ik zie is een baby die rustig doorspeelt met zijn badspeeltjes , zelfs al komt mama met iets levensgevaarlijk als een keukenschaar(nee, géén kappersschaar) op de proppen. De kleine uk laat rustig begaan. Dat is toch een duidelijke indicatie van een goeie moeder-kind band, nl; vertrouwen! En zoals hieronder reeds vermeld. Dat haar groeit wel terug, hoor. Mama is echt gefocust en geconcentreerd bezig. Bedacht op elke onverwachte beweging van haar zoon. Ik vind het prachtig en vertederend!
  • Anne JACOBS

    3 jaar geleden
    't Is nog tof ook en 't groeit wel terug hoor, no drama!
  • alfred cool

    3 jaar geleden
    Dat is voorzekers een corona kapsel . Zo zitten hier nog vele Europeanen met zo'n kapsel snor en baard opgezadeld , Zelfs een zeehond die lag te baden op Oostende strand aan de vaargeul van de haven zei me dat ik een vuile , vieze lange snor had, ééntje die nog lelijker was dan de zijne . Hewel, ik heb hem gelijk gegeven .Maar geen nood de kappers zouden op 12 februari terug mogen open gaan . Wedden dat ge er weer kunt achter fluiten !
  • randi iversen

    3 jaar geleden
    Sommige ouders , verdienen die wel kinderen. Het is niet omdat je schandalig rijk bent dat het garantie staat voor een warm nest en correcte opvoeding
  • Dimitri Zotte

    3 jaar geleden
    Normaal doen staat niet in hun boek zeker en ze kennen hrt woord normaal doen ook niet en zo ken ik er nog