Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’ © VTM

Dit zijn alle deelnemers van 'Blind Getrouwd', met Veerle en Sven als allereerste 50-plussers: "We hebben stevige bagage, maar hetzelfde doel”

TV'Blind Getrouwd' pakt dit jaar voor het eerst uit met een koppel 50-plussers, Veerle en Sven. Zij moeten voor een andere dynamiek zorgen in het VTM-programma. Of zoals Veerle het zegt: "Mijn onafhankelijkheid opgeven na al die jaren, dat zal niet evident worden." Voor Sven is het zijn derde huwelijk. "Hopelijk lukt het deze keer wel.” Dit zijn de acht deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’, dat op Valentijn van start gaat.

9 reacties

  • patrick vanderbeke

    3 jaar geleden
    Allé, er zitten weer geen fabrieksarbeiders bij.
  • rita jordaens

    3 jaar geleden
    ik vind dat een goed idee ik ben zelf 44jaar getrouwd geweest mijn vrouw is overleden en ik heb op mijn ouderdom ik was 60 jaar en heb nog iemand gevonden en zijn verlieft geworden en wij maken nog iets van ons leven op alle gebied
  • Sonny Pollaere

    3 jaar geleden
    Waarom je hier als 50- plusser nog aan wil meedoen, is voor mij een compleet vraagstuk. Dat terwijl je nog 30 mooie jaren kan hebben zonder al die tralala.
  • Iris Debondt

    3 jaar geleden
    Er zit nooit een poetsvrouw tussen of een bouwvakker. Maar ben benieuwd, kwam uiterlijk zijn het knappe mensen.
  • Erik Laenen

    3 jaar geleden
    Daar moet je dan 50 voor geworden zijn en gescheiden en vrij om je dan opnieuw te laten vangen. Ik ben ook 53 en ga nooit nog in een relatie, heb er mijn buik van vol, in totaal 29 jaar weggegooid en het leven niet geconsumeerd zoals het zou moeten. Die 7 kwalitatieve jaren die ik nog heb, wil ik ten volle benutten en daar hoort geen levenspartner bij.
  1. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”
  2. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.