©  ISOPIX

Horrorbeeld gaat de wereld rond: doelman ziet sterretjes wanneer hij ijzeren studs vol in het aangezicht krijgt

De competitiewedstrijd tussen topclub Vasco da Gama en Bahia eindigde zondagnacht op een 0-0-gelijkspel. Een punt waar beide Braziliaanse ploegen niks mee opschieten in de buik van het klassement. Gespreksonderwerp van de dag was dan ook vooral de rode kaart van Leandro Castan.

Vincent Van Genechten

De verdediger van Vasco trapte tien minuten voor tijd, bij een vrije trap, Bahia-doelman Douglas recht in het aangezicht. En dat was vrij letterlijk te nemen want Castan plantte zijn ijzeren toppen in de kaak van de Braziliaanse keeper. Niet met opzet, maar het leverde hem wel een rode kaart op nadat de scheidsrechter de beelden was gaan bekijken op aangeven van de VAR.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  ISOPIX

 ©  ISOPIX

Douglas werd meteen vervangen en afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar kreeg de doelman enkele hechtingen in zijn gezicht, waarvan hij een foto op sociale media zette. Castan bood tussendoor zijn excuses aan en wenste Douglas een snel herstel.

 ©  Instagram Vumborabahia

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer