Biostatisticus Geert Molenberghs.
Volledig scherm
Biostatisticus Geert Molenberghs. © Joel Hoylaerts/Photo News

Molenberghs over veel forsere stijgingen in Wallonië dan in Vlaanderen: “Britse variant rukt op van noord naar zuid”

De Britse variant is aan een opmars bezig van noord naar zuid. Zo verklaarde biostatisticus Geert Molenberghs aan HLN Live de opvallend forsere stijgingen van het aantal nieuwe besmettingen in Wallonië ten opzichte van Vlaanderen.

21 reacties

  • anne callebaut

    3 jaar geleden
    Wat een zeveraar, vandaag dit en morgen iets anders,er zijn veeeel mensen dat ik weet die hun gelul beu zijn en hun goesting doen en als ik zeg veeel. Hoe langer mensen dat zeveraars voort doen , hoe dikker hun geldbeugel word.
  • pascal Vanderlinden

    3 jaar geleden
    Stop met discriminatie op welzijn en gezondheid. Doe alles open of niets. Waarom mag de 1 snel geld verdienen en de minder kapitaalkrachtigen niet ? Gaan de rijken dan alle falingen goedkoop overnemen na corona ? Je zal maar eens je spaarboek leeg gehaald hebben om ondernemer te worden. Het mes op de keel voor de kleine ondernemer , de glorie en victory van grote ondernemers.
  • Jos Spriet-Dewaele

    3 jaar geleden
    Besmettingen stijgen maar ziekenhuisopnamen en sterftecijfer dalen dus waarom zo panikeren. Alles maatregelen op 1 keer los laten is wel wat te veel. Een kind staft ook eerst voor het kan lopen. Dus stapsgewijs is ok. Alleen hadden we toch graag als oma en opa samen bij de kinderen kunnen gaan.Maar we kunnen met al ons klagen toch weer bij de kapper terecht
  • Harry Hens

    3 jaar geleden
    Wat kunnen we allemaal toch onnoemelijk zeuren. Probeer eens niet wijzer te zijn dan de virologen ook al verschillen ze soms van mening. Ik zou in deze moeilijke tijden geen minister van volksgezondheid willen zijn, want het is natuurlijk nooit voor iedereen goed. Volg de gekende maatregelen: zo geraken we er misschien binnenkort vanaf. Denk niet alleen aan jezelf maar ook aan ONS ALLEMAAL.
  • luc vlemincx

    3 jaar geleden
    Beter geen virologen op TV en in de pers, ze spreken mekaar constant tegen en ze zijn gevraagd om advies te geven, niet het land te besturen.