VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Niels Destadsbader maakt zijn debuut in ‘The Voice’: “Toen er de eerste dag niemand voor mij koos, was ik toch even in paniek”

ShowbizzHij heeft al veel meegemaakt in z’n carrière, Niels Destadsbader (32). Van enige onzekerheid zou je hem dan ook niet snel verdenken. Maar toch... dan zit je in de jury van ‘The Voice Van Vlaanderen’, iets waar hij eerst heel hard heeft over moeten nadenken. “Soms dacht ik: Wat zou ík die kandidaat nu kunnen bijbrengen?”

5 reacties

  • Rene Van Roosbroeck

    3 jaar geleden
    Joanna Seykens Voor mij is hij niet het juiste jurylid, Zijn Commentaar is altijd hetzelfde en Hij heeft een te groot ego Geef mij maar Koen zijn bescheidenheid en sympathie daar kan Niels nog niet in jaren aan tippen!!
  • katy vercauteren

    3 jaar geleden
    weeral Niels, hebben ze nu echt niemand anders die dat eens wil doen ?Het zijn de laatste tijd altijd dezelfde koppen die je ziet op vtm en dat is ook de reden waarom ik afgeknapt ben op die zender. Koen Wauters van Clouseau, Meskens, Niels, jonas van geel, en ga zo maar door. Niet echt een sprankelende zender te noemen, door steeds te werken met dezelfde mensen.
  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    We zien hem veel te veel voor wat hij is.
  • Michel Vandewiele

    3 jaar geleden
    Hij zal moeten beseffen dat hij nog wat jong is voor dergelijke optredens.
  • Stephan Van den Berghe

    3 jaar geleden
    Eigenlijk hoeft deze voor mij niet. Zien we hem nog niet genoeg?