Hilde Tommelein en broer Bart
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Tommelein en broer Bart © Steven Richardson

De bloedband van Hilde Tommelein en broer Bart: “Als het niet goed gaat, zoekt Bart mij op”

ShowbizzAls burgervader wordt Bart Tommelein (Open Vld, 58) geacht een rots in de branding te zijn voor de Oostendenaars. Maar bij wie vindt hijzelf houvast? Bij zijn vrouw en kinderen, en ‘grote’ zus Hilde (60), zo blijkt. “Als Bart hard wordt aangepakt, gaat de hele Tommelein-clan achter hem staan.”

  1. Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”
    PREMIUM
    TV

    Sabrina uit 'Don't Worry Be Happy' kroop uit diep dal: “Ik vond zelfmoord altijd egoïstisch. Maar plots dacht ik er ook over na”

    “Vroeger kocht ik in de supermarkt wat ik wilde, nu klop ik aan bij de sociale kruidenier. Daar word je nederig van.” Als alleenstaande mama kent Sabrina Van Steenbergen de schaduwkant van het leven. Ooit baatte ze een succesvolle crèche uit, maar een zware burn-out zoog haar mentaal - én financieel - helemaal leeg. Hoe Sabrina haar leven nu op de rails houdt, toont ze in ‘Don’t Worry Be Happy’. “Toen ik invalide werd verklaard, voelde het alsof mijn leven voorbij was.”
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”